Framme i Aalborg

Igår kom vi fram till Danmark efter ca 3 timmar på färjan! När vi kom fram gick vi länge med Lady och sedan fick hon joggas lite! 

Idag red jag Lady på ena tävlingsbanan under em. Jeanna kom runt 14 och då skulle Emelie och Filippa träna innan eftersom att de hade vet check! Träningen gick väldigt bra! Vi ville få henne framme ordentligt och att hon skulle få i en rund och stadig form. Vi gjorde även lite galoppvägar från morgondagens program och lite skolor och uppridningar. Det är verkligen så roligt att få rida på denna super fina tävlingsplatsen!!! 

Lady har tagit det väldigt lugnt idag. Hon har stått och sovit väldigt mycket och även legat och sovit. Man blir lite orolig men hon brukar alltid vara väldigt lugn och avslappnad när hon är på tävling! 

Ikväll har även jag, pappa och Jeanna pratat med Andy i telefon. Vi har gått igenom flera saker så att allt är förberätt inför starten imorgon. Super skönt att veta hur man ska hantera stressiga och "nervösa" situationer!! Jag startar 15:15 imorgon!




RSS 2.0