SM 2016 med prinsen och prinsessan!

Hej! I måndags eftermiddag kom vi hem från SM. Tävlingarna slutade egentligen på söndagen men vi valde att övernatta en dag extra för att slippa åka hem under natten.

Själva tävlingen har gått jättebra med båda! Första dagen var det FEI lagtävlan och Oki kändes lite trött. Han fick 69,5% och blev åtta den dagen. Lady kändes toppen och blev trea på 70,8%.

Andra dagen var det FEI mästerskap och Oki kändes piggare men vi hade lite små missar här och där. Ex. Blev första mellantraven halvdålig och ryggningen blev inte heller bra. Vi slutade på 69,3% och blev nia. Det betydde att vi gick vidare till A-final och skulle rida kür dagen efter. Lady kändes toppen genom hela programmet men efter första ökade galoppen bytte hon galopp och då fick vi nerdrag på två bedömningspunkter. Det sänkte mig flera procent vilket kändes väldigt surt pch retligt. Det ledde till att vi fick 68,6% och blev fyra. Jag kände mig väldigt arg över missen måste jag säga, men det kändes bättre efter att jag hade vunnit en choklad fontän 😜 Lady gick också vidare till A-final och vi skulle debutera kür tillsammans. Det var soundcheck på kvällen och sedan åkte vi och åt middag och sov för att få en bra uppladdning inför morgondagens finaler!

På söndagen var det som sagt kür dags💃 Lady startade Okis gamla Lady Gaga kür och det gick jättebra! Vi blev tvåa i finalen på 71,6%! Det ledde till SM brons. Endast 0,04% från silver 😁 men jag var nöjd med bronset! Medalj var ju trots allt målet med henne och det lyckades jag med, då får jag vara nöjd! Och ett brons är faktist jättebra 😃 härligt avslut med prinsessan. Det var våran sista tävling tillsammans och jag grät nästan hela resan hem från Skåne. Det var väldigt jobbigt.
Oki gick också jättebra i sin Roxette kür. Det blev nytt personbästa med 72,35% och även han blev tvåa i finalen! Helt otroligt att även han blev tvåa i SM finalen! Jag är så himla stolt över båda ponnyerna. Oki slutade totalt på en sjätte plats under SM och det är jag väldigt nöjd med!

RSS 2.0