Duktig Weine och nya stövlar

Medans vi var i Hästhagen har Weine stått på Segersta, dels för att inte bli stillastående inte flera dagar och dels för att uppfostras lite. Han gick ju inte jättebra i Åstorp och jag ville att Mads skulle rida till honom lite åt mig, han har ju trots allt haft Weine väldigt länge och vet hur han fungerar. Han ska stå på Segerata tills på fredag, då är det nämligen tävling i Strömsholm!⭐️

Igår kom jag till Segersta för att träna. Vi jobbade väldigt mycket med grunderna. Det är bland det viktigaste på Weine! Jag måste ha koll på att inte bli klämmig, inte hålla för mycket på vänster, sitta mitt över honom osv. Och så ska jag kunna göra rörelser i en låg form utan att han höjer upp nacken. Otroligt bra träning! Idag åker jag dit igen för att träna, och imorgon också för att fixa honom inför tävling. 

Och efter otur med inbrottet har jag faktist haft lite tur! Igår var Frida och skodde Oki och Blitzen hos våran hovslagaren Patrik i Gävle. Hästsportaffären Ryttarstugan är precis där och där fanns det ett par svarta brushed De Niro stövlar, och exakt i min storlek! Så himla bra så jag slipper vänta på att få de efter beställning! De sitter som en smäck! Jag ska rida med dem idag, går det bra har jag dem på tävlingen, annars lånar jag Fridas tävlingsstövlar. 




RSS 2.0